30-årig kvinna angripen av varg, Ryssland

30-årig kvinna angripen av varg ryssland

En 30-årig kvinna inkom till akuten med bitskador i ansiktet, på halsen och på vänster arm efter att ha blivit angripen av en varg. Polis sattes in varpå vargen sköts.

I slutet av juli i centrala Ryssland attackerades en 30-årig kvinna av varg. Kvinnan inkom till den lokala sjukhstugan med bitskador i ansiktet, på halsen och på vänster arm. Kvinnan, boendes i byn Vikulovo hade blivit attackerad av en varg. Skadorna var dock för allvarliga varför kvinnan fördes med helikopter till regionssjukhuset i Tyumen.

Strax efter började rapporter om en attackerande varg komma in till polisen som åkte till platsen. På plats kunde polisen konstatera att ytterligare två personer hade ådragit sig bitskador.

Efter en stunds letande lokaliserades vargen i byns utkant varpå den med stöd i lagen om att skydda medborgares liv och hälsa sköts till döds enligt inrikesministeriets presstjänst.

 

Källa: http://www.vsluh.ru/news/incident/269083
 

Comments are closed.

Stöd vårt arbete

Tycker du att vargfakta.se gör ett bra jobb? Stöd vårt arbete genom att fortsätta sprida informationen i denna databas.

Kort om vargfakta

Vargfakta publicerar analyser, nyheter och forskning om och kring rovdjur och dess interaktion med människan. Vi ser människan som en resurs för naturen och inte som en belastning.

Kontakt

Via mail på info@vargfakta.se