Äldre kvinna uppäten av varg, Ryssland

äldre kvinna uppäten av varg ryssland

En 77-årig kvinna dödades och konsumerades delvis av varg nära hemmet i Borovitsa i centrala Ryssland. Ett intensivt sökande pågår efter vargen som nu förväntats ha fått smak för människor.

Den brittiska nyhetstjänsten Mirror uppger att en kvinna nyligen dödats av varg i centrala Ryssland. Enligt uppgift påträffades resterna av 77-åriga Lima Ankudinova, knappt femtio meter från hemmet. Kvinnans ena ben var helt uppätet och det andra delvis uppätet.

Huruvida vargen dödat kvinnan eller om hon dog av en hjärtattack är ännu inte klarlagt emedan den skillnaden knappast tycks engagera övriga bybor som nu känner stor fruktan inför att vistas utomhus.

Det var grannen Fedot Nekrasov som under sin morgonpromenad upptäckte resterna av kvinnan. Han berättar för tidningen att också delar av Lima Ankudinovas huvud var ätet. Det var ingen vacker syn menar Fedot Nekrasov, 68 år.

Polisens talesman säger att man nu förbereder en större insats för att hitta och döda vargen.

 

Källa: http://www.mirror.co.uk/news/world-news/pensioner-eaten-wolf-just-50-5470791

 

Comments are closed.

Stöd vårt arbete

Tycker du att vargfakta.se gör ett bra jobb? Stöd vårt arbete genom att fortsätta sprida informationen i denna databas.

Kort om vargfakta

Vargfakta publicerar analyser, nyheter och forskning om och kring rovdjur och dess interaktion med människan. Vi ser människan som en resurs för naturen och inte som en belastning.

Kontakt

Via mail på info@vargfakta.se