2-åring uppäten av vargar, Odessa

Mamman besökte sina fosterföräldrar i Berezino. Under festligheterna försvann hennes tvååriga pojke, bortförd och uppäten av vargar.

Från Odessa i Ukraina rapporteras om ett tragiskt öde där en tvåårig pojke blev uppäten av en eller flera vargar. En kvinna med sina tre barn var på besök hos sina fosterföräldrar i Berezino i slutet av juli. Under den middag som arrangerades med anledning av fosterdotterns besök var det ingen som märkte att den lilla pojken plötsligt var borta.

När upptäckten gjordes anmälde kvinnan den försvunna sonen, Biennal Stanislav till den lokala polisen. Detta var den 23 juli och ett stort pådrag har sedan dess letat efter pojken i området.

Först sju dagar senare, 1 augusti återfanns resterna av pojken.

– Vi hittade resterna av ett barn cirka 500 meter från byn. Vad som återstod av barnet var huvudet och händerna. Allt pekar på att pojken föll offer för vargar, berättar polischefen Ivan Ischenko vid polisen i Tarution.

 

Mamman riskerar åtal

Polis och lokala myndigheter har noterat att mamman växt upp med fosterföräldrar och drar slutsatsen att den uppätna pojken kom från en dysfunktionell familj vilket ser ut att få till följd att mamman riskerar åtal för vårdslöshet och bristande tillsyn av barn.

Myndigheterna menar att hennes anmälan om det försvunna barnet de facto kom dagen efter att barnet försvunnit och inte omedelbart, vittnar om att hon brustit i sitt föräldraskap.

Källa: http://odessa.kp.ua/daily/010812/349638/

 

Comments are closed.

Stöd vårt arbete

Tycker du att vargfakta.se gör ett bra jobb? Stöd vårt arbete genom att fortsätta sprida informationen i denna databas.

Kort om vargfakta

Vargfakta publicerar analyser, nyheter och forskning om och kring rovdjur och dess interaktion med människan. Vi ser människan som en resurs för naturen och inte som en belastning.

Kontakt

Via mail på info@vargfakta.se